Εταιρεία

Η εταιρεία Neoplast A.E είναι μια εταιρεία παραγωγής πλαστικών φιαλών και είδων συσκευασίας που δραστηριοποιείται κυρίως στον Ελλαδικό χώρο. Η Neoplast Α.Ε ιδρύθηκε το 1971 απο τον Αναστάσιο Βλασσόπουλο με την μορφή ατομικής επιχείρησης και τον διακριτικό “Neoplast”. Στην συνέχεια η εταιρεία συνεχίζοντας την δραστηριοτητά της άλλαξε νομική μορφή σε ανώνυμη εταιρεία (Α.Ε) όπου συνεχίζει πλέον η δεύτερη γενιά να προσφέρει προϊοντα υψηλής ποιότητας. Η Neoplast A.E με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και την τεχνογνοσία που διαθέτει παράγει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας για του πελάτες της και πάντα με βασικό γνώμονα την βελτίωση και εξέλιξη και ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η Neoplast A.E διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων που καλύπτει πολλές ανάγκες τις αγοράς.

Τα παραγώμενα προϊόντα ξεκινούν απο 55ml φιαλίδια και φτάνουν έως και 20lit μπετόνια για επαγγελματικές χρήσεις. Η εταιρεία παράγει φιάλες για τις βιομηχανίες απορρυπαντικών, χημικών, τροφίμων, καλλυντικών, ορυκτελαίων καθώς και πολλές κοινόχρηστες φιάλες για διάφορες χρήσεις. Επίσης η εταιρεία παράγει και πώματα που καλύπτουν τις αντίστοιχες ανάγκες των παραπάνω αγορών.

neoplast

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Η στατηγική της εταιρείας μας είναι η σταδιακή ανάπτυξη στον κλάδο της συσκευασίας με την καινοτομία την εξέλιξη των προιόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η συνεχής προσπάθεια για εκσυχρονισμό για την μείωση του λειτουργικού και παραγωγικού κόστους καθώς και το χτίσημο μακροχρόνιων σχέσεων με του πελάτες και προμηθευτές.

neoplast

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και διαρκής βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, η υπευθυνότητα λόγων και πράξεων που καταλήγει στη διαχρονική ικανοποίηση του πελάτη. Η προσήλωση στην ποιότητα έχει ως επακόλουθο τα παραγόμενα προϊόντα να συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία χώρων με προσωπικότητα που κερδίζουν την προτίμηση των πελατών και την εκτίμηση των ανθρώπων του χώρου.

Μενού